LEIF ARNE FARDAL

 foto: Anine Gutubakken Byles

FARDALs er en liten familiebedrift på Snarøya/Fornebu/Eiksmarka som ble etablert i 2014 av Leif Arne Fardal. Etter mange år som konsulent og produktutvikler i baker- og konditorbransjen med industrielt fokus, etablerte han et konditori hjemme i kjelleren med produksjon av kaker, cupcakes og franske makroner. Deretter ble lokalene til en tidligere sushi restaurant gjort om til bakeri&pizzeria, før et helt nytt lokale sto klart i Rolfsbukta på Fornebu sommeren 2016. Vinteren 2018/19 besluttet vi å avvikle produksjonen av kaker og brød i Rolfsbukta, da vi ikke klarte å lage god økonomi av å lage ting fra bunnen. I steden for å fire på kvaliteten og jukse med råvarene, ønsker vi heller å fortsette med kvalitetspizza på Hundsund og Eiksmarka som hele tiden har solgt bra. Pizza lages kun på bestilling og generer derfor svært lite svinn. Vi legger vår sjel i å lage alt selv med ekte og rene råvarer, både sauser og bunner.
Vi ønsker å være den lille lokale kaféen/pizzerian som produserer og leverer kortreiste varer med høy kvalitet.
Vi leverer til området Snarøya/Fornebu og Lysaker. Velkommen!